Rezultatet :  Kupa Memoriale “Hajrush Demaj”
Disiplina : Sllallom
Më : 07/01/2017 – Boge – Rugovë
Udhëheqës : Bujar Turjaka
Sekretar : Emin Dushullovci
Delegat teknik : Qerim Azizi

Shpresat Femra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 2 Lea Aliu Prishtina Shpresat F 31.55 31.55 0.00
DISQ 1 Alea Vrella Alpi Shpresat F DISQ DISQ DISQ

Shpresat Meshkuj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 5 Eno Kajtazi Prishtina Shpresat M 45.79 45.79 0.00
DISQ 4 Diar Sadiku Prishtina Shpresat M DISQ DISQ DISQ
DISQ 6 Ajan Dresha Peja Shpresat M DISQ DISQ DISQ

Yllkat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 14 Klara Sefaj Borea Yllkat 1 30.29 30.29 0.00
2 9 Eni Heta Prishtina Yllkat 1 33.73 33.73 +3.44
3 8 Ema Sadiku Prishtina Yllkat 1 36.21 36.21 +5.92
4 10 Lisa Nura Prishtina Yllkat 1 39.94 39.94 +9.65
5 11 Rejda Dresha Peja Yllkat 1 39.95 39.95 +9.66
6 13 Estea Arifi Alpi Yllkat 1 49.58 49.58 +19.29
7 12 Odeta Kastrati Alpi Yllkat 1 57.09 57.09 +26.80
DISQ 7 Natyra Gashi Alpi Yllkat 1 DISQ DISQ DISQ

Fatosat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 16 Andi Pupovci Alpi Fatosat 1 40.44 40.44 0.00

Yllkat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 19 Lirika Deva Prishtina Yllkat 2 25.32 25.32 0.00
2 21 Enxhi Sefaj Borea Yllkat 2 26.60 26.60 +1.28
3 20 Jona Zogaj Peja Yllkat 2 32.03 32.03 +6.71

Fatosat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 27 Vigan Buza Prishtina Fatosat 2 25.55 25.55 0.00
2 22 Klos Vokshi Prishtina Fatosat 2 28.92 28.92 +3.37
3 31 Jon Aliu Prishtina Fatosat 2 29.02 29.02 +3.47
4 26 Eri Vrella Alpi Fatosat 2 30.75 30.75 +5.20
5 23 Jon Lluka Rusolia Fatosat 2 31.65 31.65 +6.10
6 29 Art Bojku Alpi Fatosat 2 32.31 32.31 +6.76
7 25 Bardh Kryeziu Prishtina Fatosat 2 32.67 32.67 +7.12
8 30 Lion Bunjaku Gjakova Fatosat 2 32.89 32.89 +7.34

Pioneret e Reja

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 33 Arba Pupovci Alpi Pioneret e Reja 40.91 40.91 0.00
2 32 Kiana Kryeziu Prishtina Pioneret e Reja 44.80 44.80 +3.89
3 37 Etna Nura Prishtina Pioneret e Reja 45.79 45.79 +4.88
4 34 Bejza Dresha Peja Pioneret e Reja 49.57 49.57 +8.66
5 39 Era Shala Prishtina Pioneret e Reja 50.24 50.24 +9.33
6 36 Era Deva Prishtina Pioneret e Reja 1:01.35 1:01.35 +20.44
DISQ 38 Sara Bokshi Gjakova Pioneret e Reja DISQ DISQ DISQ
DISQ 40 Rea Bojku Alpi Pioneret e Reja DISQ DISQ DISQ

Pionerët e Rinj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 42 Yll Bojku Alpi Pionerët e Rinj 47.80 47.80 0.00
2 43 Olti Vrella Alpi Pionerët e Rinj 49.87 49.87 +2.07
3 45 Drin Kokaj Prishtina Pionerët e Rinj 59.58 59.58 +11.78

Pioneret e Vjetra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 48 Klea Vrella Alpi Pioneret e Vjetra 43.49 43.49 0.00
2 49 Elba Kokaj Prishtina Pioneret e Vjetra 43.84 43.84 +0.35
3 46 Blerta Mekaj Alpi Pioneret e Vjetra 49.78 49.78 +6.29
4 51 Negrita Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 52.63 52.63 +9.14
DISQ 50 Klea Rudi Gjakova Pioneret e Vjetra DISQ DISQ DISQ
DISQ 47 Djellza Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra DISQ DISQ DISQ

Pionerët e Vjetër

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 54 Arb Rudi Prishtina Pionerët e Vjetër 43.05 43.05 0.00