20210123 104152
20210123 104152 20210123 104128 20210123 104121 20210123 104022

Me datë 23.01.2021 u organizua gara ”Kupa Memoriale Hajrush Demaj 2021” për kategoritë e reja në disiplinen e Sllallomit të Madh(GS) .

Në këtë garë morrën pjesë 8 klube me 43 garues nga të gjitha kategoritë e reja dhe arritën këto rezultate:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *