20190112 104755
20190112 104755 20190112 104857 20190112 104912

Me datë 12.01.2019 u organizua gara, Kupa Memoriale “Hajrush Demaj” e cila shënoi edhe fillimin e sezonës 2018-2019 në skijim.

 

Kjo garë u organizua vetëm në në disiplinën e Sllallomit për kategoritë U14 dhe U16, si dhe Sllallom i Madh për kategoritë U8, U10 dhe U12) dhe vetëm për kategoritë e reja deri U16 dhe e cila u zhvillua në Boge të Rugovës.

 

Më poshtë mund të gjeni rezultatet nga kjo garë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *