Rezultatet nga :  “Kupa e Kristaltë e Natës”

Diciplina : Sllallom

Më : 26/03/2016 – Brod – Dragash

Udhëheqës : Milaim Kelmendi

Sekretar : Emin Dushullovci

Delegat Teknik : Qerim Azizi

 

VËREJTJE : Poentimi për këtë garë është POENTIM INDIVIDUAL!

Pioneret e Reja

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikēt
1 100 Klea Vrella Alpi Pioneret e Reja 1:08.77 1:06.44 2:15.21 0.00 50

Pionerët e Rinj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikēt
1 101 Dhurim Zhuri Prishtina Pionerët e Rinj 51.10 51.26 1:42.36 0.00 50
2 103 Drin Kokaj Prishtina Pionerët e Rinj 56.94 56.98 1:53.92 +11.56 45
3 102 Arb Rudi Prishtina Pionerët e Rinj 1:00.44 1:00.41 2:00.85 +18.49 40
4 104 Klodian Kelmendi NICI Pionerët e Rinj 1:20.99 1:18.48 2:39.47 +57.11 36

Pioneret e Vjetra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikēt
1 108 Lyra Hoxha Prishtina Pioneret e Vjetra 56.49 55.83 1:52.32 0.00 50
2 106 Krenare Lika Rusolia Pioneret e Vjetra 1:06.41 1:05.42 2:11.83 +19.51 45
3 105 Elba Kokaj Prishtina Pioneret e Vjetra 1:15.63 1:02.85 2:18.48 +26.16 40
4 107 Diellza Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 1:16.64 1:16.02 2:32.66 +40.34 36

Pionerët e Vjetër

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikēt
1 109 Arbi Pupovci Alpi Pionerët e Vjetër 49.82 47.37 1:37.19 0.00 50
2 110 Vernor Gjurkaj Peja Pionerët e Vjetër 53.10 53.13 1:46.23 +9.04 45

Junioret e Reja

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikēt
1 111 Adea Haxhidauti Gjakova Junioret e Reja 1:02.57 1:02.60 2:05.17 0.00 50
2 112 Negrita Kastrati Alpi Junioret e Reja 1:17.89 1:15.02 2:32.91 +27.74 45
3 113 Rona Kokaj Prishtina Junioret e Reja 1:40.94 1:09.27 2:50.21 +45.04 40

Juniorët e Rinj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikēt
1 114 Euron Kapuqi Alpi Juniorët e Rinj 52.83 51.10 1:43.93 0.00 50

Junioret e Vjetra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikēt
1 115 Adea Kollqaku Rusolia Junioret e Vjetra 57.11 1:06.88 2:03.99 0.00 50

Juniorët e Vjetër

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikēt
1 117 Faton Shurdhaj Univerziteti Juniorët e Vjetër 46.99 51.17 1:38.16 0.00 50
2 118 Gentrit Bajrami Prishtina Juniorët e Vjetër 54.85 56.61 1:51.46 +13.30 45
3 116 Ard Haxhidauti Gjakova Juniorët e Vjetër 57.19 58.55 1:55.74 +17.58 40
4 120 Benet Kastrati Alpi Juniorët e Vjetër 58.04 59.33 1:57.37 +19.21 36
- 119 Eron Burri Alpi Juniorët e Vjetër DISQ DISQ DISQ DISQ DISQ

Senioret

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikēt
1 121 Venesa Gjurkaj Peja Senioret 56.89 55.47 1:52.36 0.00 50
2 123 Erida Kurshumliu Alpi Senioret 1:12.88 1:12.33 2:25.21 +32.85 45
3 122 Anita Bajrami Prishtina Senioret 1:33.74 1:21.19 2:54.93 +1:02.57 40

Seniorët

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikēt
1 124 Eordejt Pupovci Alpi Seniorët 49.09 1:00.17 1:49.26 0.00 50
2 125 Mujë Dresha Alpi Seniorët 59.22 59.61 1:58.83 +9.57 45

Të gjitha kohët

Të gjitha kohët tek "Femrat"

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 108 Lyra Hoxha Prishtina Pioneret e Vjetra 56.49 55.83 1:52.32 0.00
2 121 Venesa Gjurkaj Peja Senioret 56.89 55.47 1:52.36 +0.04
3 115 Adea Kollqaku Rusolia Junioret e Vjetra 57.11 1:06.88 2:03.99 +11.67
4 111 Adea Haxhidauti Gjakova Junioret e Reja 1:02.57 1:02.60 2:05.17 +12.85
5 106 Krenare Lika Rusolia Pioneret e Vjetra 1:06.41 1:05.42 2:11.83 +19.51
6 100 Klea Vrella Alpi Pioneret e Reja 1:08.77 1:06.44 2:15.21 +22.89
7 105 Elba Kokaj Prishtina Pioneret e Vjetra 1:15.63 1:02.85 2:18.48 +26.16
8 123 Erida Kurshumliu Alpi Senioret 1:12.88 1:12.33 2:25.21 +32.89
9 107 Diellza Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 1:16.64 1:16.02 2:32.66 +40.44
10 112 Negrita Kastrati Alpi Junioret e Reja 1:17.89 1:15.02 2:32.91 +40.59
11 113 Rona Kokaj Prishtina Junioret e Reja 1:40.94 1:09.27 2:50.21 +57.89
12 122 Anita Bajrami Prishtina Senioret 1:33.74 1:21.19 2:54.93 +1:02.61

Të gjitha kohët tek "Meshkujt"

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 109 Arbi Pupovci Alpi Pionerët e Vjetër 49.82 47.37 1:37.19 0.00
2 117 Faton Shurdhaj Univerziteti Juniorët e Vjetër 46.99 51.17 1:38.16 +0.97
3 101 Dhurim Zhuri Prishtina Pionerët e Rinj 51.10 51.26 1:42.36 +5.17
4 114 Euron Kapuqi Alpi Juniorët e Rinj 52.83 51.10 1:43.93 +6.74
5 110 Vernor Gjurkaj Peja Pionerët e Vjetër 53.10 53.13 1:46.23 +9.04
6 124 Eordejt Pupovci Alpi Seniorët 49.09 1:00.17 1:49.26 +12.07
7 118 Gentrit Bajrami Prishtina Juniorët e Vjetër 54.85 56.61 1:51.46 +14.27
8 103 Drin Kokaj Prishtina Pionerët e Rinj 56.94 56.98 1:53.92 +16.73
9 116 Ard Haxhidauti Gjakova Juniorët e Vjetër 57.19 58.55 1:55.74 +18.55
10 120 Benet Kastrati Alpi Juniorët e Vjetër 58.04 59.33 1:57.37 +20.18
11 125 Mujë Dresha Alpi Seniorët 59.22 59.61 1:58.83 +21.64
12 102 Arb Rudi Prishtina Pionerët e Rinj 1:00.44 1:00.41 2:00.85 +23.66
13 104 Klodian Kelmendi NICI Pionerët e Rinj 1:20.99 1:18.48 2:39.47 +1:02.28