Rezultatet :  Kupa e Alpeve Shqipëtare
Disiplina : Sllallom
Më : 08/01/2017 – Boge – Rugovë
Udhëheqës : Shyqri Mema
Sekretar : Emin Dushullovci
Delegat teknik : Bujar Turjaka

Shpresat Femra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 1 Lea Aliu Prishtina Shpresat F 36.12 NA 36.12 0.00
2 2 Alea Vrella Alpi Shpresat F 1:04.25 NA 1:04.25 +28.13

Shpresat Meshkuj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 4 Diar Sadiku Prishtina Shpresat M 47.57 NA 47.57 0.00
2 3 Eno Kajtazi Prishtina Shpresat M 53.08 NA 53.08 +5.51
3 5 Ajan Dresha Peja Shpresat M 1:08.67 NA 1:08.67 +21.10

Yllkat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 10 Klara Sefaj Borea Yllkat 1 32.72 NA 32.72 0.00
2 8 Eni Heta Prishtina Yllkat 1 36.17 NA 36.17 +3.45
3 11 Ema Sadiku Prishtina Yllkat 1 39.90 NA 39.90 +7.18
4 49 Lisa Nura Prishtina Yllkat 1 41.27 NA 41.27 +8.55
5 9 Rejda Dresha Peja Yllkat 1 44.46 NA 44.46 +11.74
DISQ 12 Natyra Gashi Alpi Yllkat 1 DISQ NA DISQ DISQ

Fatosat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 13 Andi Pupovci Alpi Fatosat 1 35.91 NA 35.91 0.00

Yllkat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 16 Lirika Deva Prishtina Yllkat 2 29.22 NA 29.22 0.00
2 17 Enxhi Sefaj Borea Yllkat 2 32.06 NA 32.06 +2.84
3 19 Jona Zogaj Peja Yllkat 2 35.95 NA 35.95 +6.73

Fatosat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 23 Vigan Buza Prishtina Fatosat 2 30.48 NA 30.48 0.00
2 25 Jon Aliu Prishtina Fatosat 2 31.62 NA 31.62 +1.14
3 21 Klos Vokshi Prishtina Fatosat 2 32.15 NA 32.15 +1.67
4 27 Art Bojku Alpi Fatosat 2 34.96 NA 34.96 +4.48
5 28 Bardh Kryeziu Prishtina Fatosat 2 35.27 NA 35.27 +4.79
6 20 Eri Vrella Alpi Fatosat 2 35.48 NA 35.48 +5.00
7 22 Jon Lluka Rusolia Fatosat 2 35.64 NA 35.64 +5.16
8 26 Lion Bunjaku Gjakova Fatosat 2 38.33 NA 38.33 +7.85

Pioneret e Reja

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 29 Era Deva Prishtina Pioneret e Reja 44.64 45.84 1.30.48 0.00
2 36 Arba Pupovci Alpi Pioneret e Reja 46.50 48.46 1.34.96 +4.48
3 33 Sara Bokshi Gjakova Pioneret e Reja 47.60 48.43 1.36.03 +5.55
4 31 Kiana Kryeziu Prishtina Pioneret e Reja 49.22 50.77 1.39.99 +9.51
5 35 Bejza Dresha Peja Pioneret e Reja 51.61 52.33 1.43.94 +13.46
6 37 Era Shala Prishtina Pioneret e Reja 53.10 53.71 1.46.81 +16.33
7 34 Rea Bojku Alpi Pioneret e Reja 1.00.63 1.19.59 2.20.22 +49.74
DISQ 30 Etna Nura Prishtina Pioneret e Reja DISQ DISQ DISQ DISQ
DISQ 32 Zgjona Gashi Alpi Pioneret e Reja DISQ DISQ DISQ DISQ

Pionerët e Rinj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 39 Drin Kokaj Prishtina Pionerët e Rinj 43.12 45.85 1.28.97 0.00
2 41 Yll Bojku Alpi Pionerët e Rinj 51.58 52.72 1.44.30 +15.33
3 38 Olti Vrella Alpi Pionerët e Rinj 52.69 52.99 1.45.68 +16.71

Pioneret e Vjetra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 45 Elba Kokaj Prishtina Pioneret e Vjetra 45.41 46.71 1.32.12 0.00
2 46 Klea Vrella Alpi Pioneret e Vjetra 48.93 48.35 1.37.28 +5.16
3 44 Blerta Mekaj Alpi Pioneret e Vjetra 53.86 55.87 1.49.73 +17.61
4 42 Djellza Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 58.32 59.26 1.57.58 +25.46
5 47 Negrita Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 55.29 1.02.38 1.57.67 +25.55
DISQ 43 Klea Rudi Gjakova Pioneret e Vjetra DISQ DISQ DISQ DISQ

Pionerët e Vjetër

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 52 Altin Bokshi Gjakova Pionerët e Vjetër 1.20.65 1.31.31 2.51.96 0.00
DISQ 48 Arb Rudi Prishtina Pionerët e Vjetër DISQ DISQ DISQ DISQ