12792307 1195436573800746 8435387087635734200 O
12792307 1195436573800746 8435387087635734200 O
Image 1f7aa73808bb53c5c77bcad967e38d785a271f335c48c401dade2810e42c1dc6 V
Image 6fe029dd1e6b42e9397f2d600993c6416c31fd1a434260776ac2e8ba6219763e V
Image 7cf543dae94502d1e13448778f8b2bbe41cafecf26347ebe940cde04f615df4c V
Image 13a86681b23b438178d000b668df04fe64bea3c88551853d2da34d1cc6ab7db7 V
Image 39874a691d5387dc55756e6056f36fa4ceece639a101579c31c61a4e9336cae5 V
Image 78543a55a5491eb8bff5aade03a1397ec7642dee00840068c977cdc747c168dd V
Image 5f306baeae2365d5982c9dfcbe051fd5e50ce9e82d078770c4aa05a7e019ccd3 V
Image 97248635edf4f6dcad84e2b0c839a6b5243740144f256e482e67568671d3725a V
Image 90f8517dd22be12dd970c5c283ff2152898e3e2a954c58f88bef65316fecf748 V
Image 651db026f875063378e93ff7a62604bba48a4355820001f47b17b81f4c349fe6 V
Image Ab17f0bc9c37b3f091fab8bf993de954a84dedd5e30d4dfa59bd9a6a995ff3c2 V
Image 028b39912fd3ec59061a81cbfd18be78e13e922bfe17b7100c7c65e575d0d26e V
Image F1e24ace7d47fea03e7fe5a677339401f5ac0aba6b0ff5b4d1de3a3268e8b8e0 V
Image Fe1c1a9b2adc47190595848e263063d940a5d84c1a09435366afb15f7441203b V
12419112 1195436653800738 2719076026755778939 O
12792307 1195436573800746 8435387087635734200 O Image 1f7aa73808bb53c5c77bcad967e38d785a271f335c48c401dade2810e42c1dc6 V Image 6fe029dd1e6b42e9397f2d600993c6416c31fd1a434260776ac2e8ba6219763e V Image 7cf543dae94502d1e13448778f8b2bbe41cafecf26347ebe940cde04f615df4c V Image 13a86681b23b438178d000b668df04fe64bea3c88551853d2da34d1cc6ab7db7 V Image 39874a691d5387dc55756e6056f36fa4ceece639a101579c31c61a4e9336cae5 V Image 78543a55a5491eb8bff5aade03a1397ec7642dee00840068c977cdc747c168dd V Image 5f306baeae2365d5982c9dfcbe051fd5e50ce9e82d078770c4aa05a7e019ccd3 V Image 97248635edf4f6dcad84e2b0c839a6b5243740144f256e482e67568671d3725a V Image 90f8517dd22be12dd970c5c283ff2152898e3e2a954c58f88bef65316fecf748 V Image 651db026f875063378e93ff7a62604bba48a4355820001f47b17b81f4c349fe6 V Image Ab17f0bc9c37b3f091fab8bf993de954a84dedd5e30d4dfa59bd9a6a995ff3c2 V Image 028b39912fd3ec59061a81cbfd18be78e13e922bfe17b7100c7c65e575d0d26e V Image F1e24ace7d47fea03e7fe5a677339401f5ac0aba6b0ff5b4d1de3a3268e8b8e0 V Image Fe1c1a9b2adc47190595848e263063d940a5d84c1a09435366afb15f7441203b V 12419112 1195436653800738 2719076026755778939 O

Rezultatet nga :  Kupa “Arxhena”

Diciplina : Sllallom i Madh

Më : 05/03/2016 – Brod – Dragash

Udhëheqës : Milaim Kelmendi

Sekretar : Emin Dushullovci

Delegat teknik : Qerim Azizi

Shpresat Femra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 4 Klara Sefaj Borea Shpresat F 54.54 54.54 0.00
2 5 Lea Aliu Prishtina Shpresat F 1:02.07 1:02.07 +7.53
3 1 Eni Heta Prishtina Shpresat F 1:09.29 1:09.29 +14.75
4 103 Alea Vrella Alpi Shpresat F 1:46.67 1:46.67 +52.13
5 6 Odeta Kastrati Alpi Shpresat F 1:53.00 1:53.00 +58.46
6 2 Lea Bërbatovci Prishtina Shpresat F 1:58.83 1:58.83 +1:04.29
- 3 Tara Bërbatovci Prishtina Shpresat F DISQ DISQ DISQ

Shpresat Meshkuj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 7 Lum Spahiu Prishtina Shpresat M 1:04.30 1:04.30 0.00
2 9 Eliot Sefaj Borea Shpresat M 1:23.78 1:23.78 +19.48
3 10 Diar Sadiku Prishtina Shpresat M 1:44.95 1:44.95 +40.65
- 8 Ajdar Aruni Arxhena Shpresat M DISQ DISQ DISQ
- 11 Lion Sadiku Alpi Shpresat M DISQ DISQ DISQ
- 12 Ben Cana Prishtina Shpresat M DISQ DISQ DISQ

Yllkat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 17 Enxhi Sefa Borea Yllkat 1 51.97 51.97 0.00 50
2 13 Lirika Deva Prishtina Yllkat 1 52.38 52.38 +0.41 45
3 16 Elena Hoxha Prishtina Yllkat 1 59.11 59.11 +7.14 40
4 14 Ema Sadiku Prishtina Yllkat 1 1:14.34 1:14.34 +22.37 36

Fatosat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 21 Klos Vokshi Prishtina Fatosat 1 53.85 53.85 0.00 50
2 19 Andi Pupovci Alpi Fatosat 1 1:00.47 1:00.47 +6.62 45
3 24 Lion Bunjaku Gjakova Fatosat 1 1:01.82 1:01.82 +7.97 40
4 23 Bardh Kryeziu Prishtina Fatosat 1 1:02.67 1:02.67 +8.82 36
5 22 Eri Vrella Alpi Fatosat 1 1:12.63 1:12.63 +18.78 32
6 20 Donik Malazogu Prishtina Fatosat 1 1:28.61 1:28.61 +34.76 28

Yllkat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 30 Arba Pupovci Alpi Yllkat 2 54.01 54.01 0.00 50
2 32 Era Deva Prishtina Yllkat 2 54.11 54.11 +0.10 45
3 31 Kiana Kryeziu Prishtina Yllkat 2 56.55 56.55 +2.54 40
4 29 Etna Nura Prishtina Yllkat 2 57.39 57.39 +3.38 36
5 27 Sara Bokshi Gjakova Yllkat 2 57.64 57.64 +3.63 32
6 33 Jona Zogaj Peja Yllkat 2 1:01.21 1:01.21 +7.20 28
7 25 Rea Bojku Alpi Yllkat 2 1:09.44 1:09.44 +15.43 25
8 28 Liza Krypa Prishtina Yllkat 2 1:26.53 1:26.53 +32.52 22

Fatosat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 40 Vigan Buza Prishtina Fatosat 2 51.01 51.01 0.00 50
2 34 Dren Spahiu Prishtina Fatosat 2 52.07 52.07 +1.06 45
3 39 Art Bojku Alpi Fatosat 2 58.28 58.28 +7.27 40
4 38 Jon Aliu Prishtina Fatosat 2 59.64 59.64 +8.63 36
5 37 Olti Vrella Alpi Fatosat 2 1:01.31 1:01.31 +10.30 32
6 35 Art Selimaj Alpi Fatosat 2 1:06.19 1:06.19 +15.18 28
7 18 Gentrit Kelmendi Alpi Fatosat 2 1:20.20 1:20.20 +29.19 25
- 36 Ibrahim Ballxhi Arxhena Fatosat 2 DISQ DISQ DISQ DISQ

Pioneret e Reja

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 41 Klea Vrella Alpi Pioneret e Reja 1:03.73 1:03.97 2:07.70 0.00 50
2 43 Klea Rudi Gjakova Pioneret e Reja 1:05.13 1:06.42 2:11.55 +3.85 45
3 44 Era Shala Prishtina Pioneret e Reja 1:09.41 1:10.34 2:19.75 +12.05 40
4 42 Boena Shala Prishtina Pioneret e Reja 1:15.43 1:14.54 2:29.97 +22.27 36

Pionerët e Rinj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 53 Dhurim Zhuri Prishtina Pionerët e Rinj 56.75 57.25 1:54.00 0.00 50
2 51 Arb Rudi Prishtina Pionerët e Rinj 58.56 1:00.58 1:59.14 +5.14 45
3 52 Drin Kokaj Prishtina Pionerët e Rinj 1:00.93 1:02.23 2:03.16 +9.16 40
4 45 Gentian Kelmendi Alpi Pionerët e Rinj 1:02.69 1:04.13 2:06.82 +12.82 36
5 46 Yll Spahiu Prishtina Pionerët e Rinj 1:06.67 1:05.79 2:12.46 +18.46 32
6 55 Klit Xharavina Pashtriku Pionerët e Rinj 1:12.66 1:10.28 2:22.94 +28.94 28
7 47 Yll Bojku Alpi Pionerët e Rinj 1:12.18 1:11.64 2:23.82 +29.82 25
8 54 Arxhend Gashi Arxhena Pionerët e Rinj 1:24.44 1:22.36 2:46.80 +52.80 22
9 48 Vaton Berisha Arxhena Pionerët e Rinj 1:30.63 1:31.88 3:02.51 +1:08.51 19
10 50 Atdhe Berisha Arxhena Pionerët e Rinj 1:44.55 1:39.87 3:24.42 +1:30.42 17

Pioneret e Vjetra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 58 Lyra Hoxha Prishtina Pioneret e Vjetra 1:00.24 1:02.63 2:02.87 0.00 50
2 59 Elba Kokaj Prishtina Pioneret e Vjetra 1:04.28 1:04.43 2:08.71 +5.84 45
3 60 Krenare Lika Rusolia Pioneret e Vjetra 1:05.71 1:05.86 2:11.57 +8.70 40
4 61 Nita Zajmi Alpi Pioneret e Vjetra 1:09.10 1:10.55 2:19.65 +16.78 36
5 56 Diellza Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 1:13.08 1:15.53 2:28.61 +25.74 32
6 57 Vesa Zajmi Alpi Pioneret e Vjetra 1:19.15 1:19.60 2:38.75 +35.88 28

Pionerët e Vjetër

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 72 Arbi Pupovci Alpi Pionerët e Vjetër 56.01 56.65 1:52.66 0.00 50
2 65 Andi Bardhi Pashtriku Pionerët e Vjetër 59.42 59.64 1:59.06 +6.40 45
3 63 Endrit Zeka Rusolia Pionerët e Vjetër 1:03.10 1:03.67 2:06.77 +14.11 40
4 64 Vernor Gjurkaj Peja Pionerët e Vjetër 1:13.44 1:03.80 2:17.24 +24.58 36
5 66 Altin Kelmendi Alpi Pionerët e Vjetër 1:09.16 1:10.36 2:19.52 +26.86 32
6 62 Altin Bokshi Gjakova Pionerët e Vjetër 1:19.37 1:17.44 2:36.81 +44.15 28
7 67 Arlind Hulaj Arxhena Pionerët e Vjetër 1:17.94 1:19.24 2:37.18 +44.52 25
8 68 Ylli Pirkuqi Arxhena Pionerët e Vjetër 1:22.46 1:22.52 2:44.98 +52.32 22
9 70 Tigran Gashi Arxhena Pionerët e Vjetër 1:31.56 1:39.09 3:10.65 +1:17.99 19
- 69 Arianit Piraj Arxhena Pionerët e Vjetër DISQ DISQ DISQ DISQ DISQ

Junioret e Reja

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 76 Adea Haxhidauti Gjakova Junioret e Reja 1:01.69 1:03.22 2:04.91 0.00 50
2 73 Rona Kokaj Prishtina Junioret e Reja 1:02.51 1:02.88 2:05.39 +0.48 45
3 74 Negrita Kastrati Alpi Junioret e Reja 1:16.51 1:19.86 2:36.37 +31.46 40
4 75 Albiana Qorraj Alpi Junioret e Reja 1:21.99 1:21.89 2:43.88 +38.97 36

Juniorët e Rinj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 77 Euron Kapuqi Alpi Juniorët e Rinj 59.77 1:00.01 1:59.78 0.00 50
2 78 Gentonis Kelmendi Alpi Juniorët e Rinj 59.62 1:01.63 2:01.25 +1.47 45
3 81 Albin Qorraj Alpi Juniorët e Rinj 1:03.28 1:06.38 2:09.66 +9.88 40
4 82 Dren Shala Prishtina Juniorët e Rinj 1:06.76 1:07.66 2:14.42 +14.64 36
5 80 Yll Kelmendi Alpi Juniorët e Rinj 1:12.48 1:12.57 2:25.05 +25.27 32
6 83 Rraim Gashi Arxhena Juniorët e Rinj 1:20.24 1:21.68 2:41.92 +42.14 28

Junioret e Vjetra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 84 Adea Kollqaku Rusolia Junioret e Vjetra 1:07.77 1:05.97 2:13.74 0.00 50

Juniorët e Vjetër

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 86 Endrit Zhuri Prishtina Juniorët e Vjetër 56.29 55.56 1:51.85 0.00 50
2 89 Gentrit Bajrami Prishtina Juniorët e Vjetër 58.66 58.13 1:56.79 +4.94 45
3 92 Eron Burri Alpi Juniorët e Vjetër 59.76 57.06 1:56.82 +4.97 40
4 88 Adlan Alishani Prishtina Juniorët e Vjetër 58.63 58.69 1:57.32 +5.47 36
5 90 Ardi Haxhidauti Gjakova Juniorët e Vjetër 1:00.16 1:00.33 2:00.49 +8.64 32
6 87 Benet Kastrati Alpi Juniorët e Vjetër 1:00.46 1:00.53 2:00.99 +9.14 28

Senioret

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 95 Dorina Mema Alpi Senioret 1:00.09 1:05.30 2:05.39 0.00 50
2 93 Venesa Gjurkaj Peja Senioret 1:02.22 1:03.50 2:05.72 +0.33 45
3 97 Elza Xharavina Pashtriku Senioret 1:09.38 1:14.57 2:23.95 +18.56 40
4 96 Erida Kurshumliu Alpi Senioret 1:12.19 1:14.77 2:26.96 +21.57 36
5 94 Anita Bajrami Prishtina Senioret 1:17.25 1:18.28 2:35.53 +30.14 32

Seniorët

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1 98 Eurdejt Pupovci Alpi Seniorët 56.37 56.35 1:52.72 0.00 50
2 100 Agon Kapuqi Alpi Seniorët 58.98 57.07 1:56.05 +3.33 45
3 99 Dardan Pupovci Alpi Seniorët 58.45 57.98 1:56.43 +3.71 40
4 102 Egzon Xharavina Pashtriku Seniorët 1:00.72 1:07.74 2:08.46 +15.74 36
5 101 Mujë Dreshaj Alpi Seniorët 57.93 1:13.01 2:10.94 +18.22 32