Rezultatet :  “Gara e Hapur Kombëtare e Shqipërisë”
Disiplina : Sllallom i Madh
Më : 05/02/2017 – Brod – Dragash
Udhëheqës : Shkëqlim Mema
Delegat teknik : Qerim Azizi

Kategoria I Femra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lëshimi 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 4 Klara Sefaj Borea KAT 1 F 1:02.00 1:02.00 0.00
2 9 Lea Aliu Prishtina KAT 1 F 1:02.35 1:02.35 +0.35
3 13 Ema Sadiku Prishtina KAT 1 F 1:18.85 1:18.85 +16.85
DISK 10 Klea Vokshi Prishtina KAT 1 F DISK DISK DISK

Kategoria I Meshkuj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lëshimi 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 14 Lum Spahiu Prishtina KAT 1 M 1:05.74 1:05.74 0.00
2 8 DaNICIel Dokle Kallabaku KAT 1 M 1:18.66 1:18.66 +12.92
3 12 Eno Kajtazi Prishtina KAT 1 M 1:20.84 1:20.84 +15.10
4 11 Diar Sadiku Prishtina KAT 1 M 1:29.49 1:29.49 +23.75
5 2 Ajri Hoxha Vllaznia KAT 1 M 1:31.59 1:31.59 +25.85

Kategoria II Femra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lëshimi 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 25 Enxhi Sefa Borea KAT 2 F 56.01 56.01 0.00
2 16 Lirika Deva Prishtina KAT 2 F 57.50 57.50 +1.49
3 33 Era Deva Prishtina KAT 2 F 59.92 59.92 +3.91
4 20 Elena Hoxha Prishtina KAT 2 F 1:05.29 1:05.29 +9.28
5 19 Drina Gjylbegaj Vllaznia KAT 2 F 1:17.04 1:17.04 +21.03

Kategoria II Meshkuj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lëshimi 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 34 Drin Kokaj Prishtina KAT 2 M 54.89 54.89 0.00
2 23 Klos Vokshi Prishtina KAT 2 M 55.39 55.39 +0.50
3 35 Dren Spahiu Prishtina KAT 2 M 55.62 55.62 +0.73
4 32 Vigan Buza Prishtina KAT 2 M 58.07 58.07 +3.18
5 36 Yll Spahiu Prishtina KAT 2 M 59.62 59.62 +4.73
6 29 Jon Aliu Prishtina KAT 2 M 1:02.17 1:02.17 +7.28
7 26 Melek Dalaçi Kallabaku KAT 2 M 1:05.67 1:05.67 +10.78
8 17 Drit Hoxha Vllaznia KAT 2 M 1:11.06 1:11.06 +16.17
9 22 Endrit Hoti Vllaznia KAT 2 M 1:12.14 1:12.14 +17.25
10 88 Skerdi Ziso Tirana KAT 2 M 1:12.89 1:12.89 +18.00
11 30 Ylli Zogu NICI KAT 2 M 1:13.86 1:13.86 +18.97
12 31 Kristi Tarusha Skëndërbeu KAT 2 M 1:25.45 1:25.45 +30.56
13 28 Parit Dobi Novosella KAT 2 M 1:27.82 1:27.82 +32.93
14 21 Dortis HaxhiHyseNICI Teuta KAT 2 M 1:29.43 1:29.43 +34.54

Kategoria 3 Femra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lëshimi 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 54 Lyra Hoxha Prishtina KAT 3 F 58.90 58.90 0.00
2 42 Elba Kokaj Prishtina KAT 3 F 1:05.91 1:05.91 +7.01
DISK 44 Erza Zogu NICI KAT 3 F DISK DISK DISK

Kategoria 3 Meshkuj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lëshimi 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 46 Lavdërim HajradiNICI Kallabaku KAT 3 M 59.10 59.10 0.00
2 39 Mathieu Koça Skëndërbeu KAT 3 M 1:01.42 1:01.42 +2.32
3 37 Taulant Haxhiu Shishtavec KAT 3 M 1:03.81 1:03.81 +4.71
4 51 Ergis Qaka Shishtavec KAT 3 M 1:05.48 1:05.48 +6.38
5 40 Rei Hoxha Vllaznia KAT 3 M 1:09.27 1:09.27 +10.17
6 43 Spirro Koçi Skëndërbeu KAT 3 M 1:13.74 1:13.74 +14.64
7 45 Vasil Bardhi Voskopojë KAT 3 M 1:14.92 1:14.92 +15.82
8 53 Erald Parllaku Novosella KAT 3 M 1:27.91 1:27.91 +28.81
9 55 Donald Gjebori Elbasani KAT 3 M 1:30.22 1:30.22 +31.12

Kategoria IV Femra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lëshimi 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 99 Rita Idrizi Trepça KAT 4 F 58.07 58.07 0.00
2 65 Bora Mema Tirana KAT 4 F 1:12.20 1:12.20 +14.13
3 70 Ana Burda Skëndërbeu KAT 4 F 1:49.37 1:49.37 +51.30

Kategoria IV Meshkuj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lëshimi 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 83 Marsel Biçoku Elbasani KAT 4 M 51.95 51.95 0.00
2 74 Vasil Veriga Skëndërbeu KAT 4 M 56.97 56.97 +5.02
3 58 FisNICIk Dalaçi Kallabaku KAT 4 M 1:00.28 1:00.28 +8.33
4 64 Mirdash Dalaçi Kallabaku KAT 4 M 1:00.38 1:00.38 +8.43
5 78 Behlul Alija Kallabaku KAT 4 M 1:00.39 1:00.39 +8.44
6 59 Nesim Haxhiu Shishtavec KAT 4 M 1:01.72 1:01.72 +9.77
7 80 Nertil Behluli Kallabaku KAT 4 M 1:02.06 1:02.06 +10.11
8 81 Erzen Haxhiu Shishtavec KAT 4 M 1:02.49 1:02.49 +10.54
9 76 Dizem Bala Shishtavec KAT 4 M 1:02.77 1:02.77 +10.82
10 69 Mirjen Uka Shishtavec KAT 4 M 1:03.30 1:03.30 +11.35
11 66 Kudret Beqaj Shishtavec KAT 4 M 1:04.21 1:04.21 +12.26
12 57 Selmir Shosha Kallabaku KAT 4 M 1:07.33 1:07.33 +15.38
13 84 Henri Hyka Elbasani KAT 4 M 1:08.29 1:08.29 +16.34
14 71 Florian Rexhepi Kallabaku KAT 4 M 1:09.80 1:09.80 +17.85
15 72 Endri Alija Kallabaku KAT 4 M 1:13.47 1:13.47 +21.52
16 68 Mexhid Noka Novosella KAT 4 M 1:14.10 1:14.10 +22.15
17 56 Elton Murati Shishtavec KAT 4 M 1:14.54 1:14.54 +22.59
18 75 Elio Gambeta Tirana KAT 4 M 1:16.57 1:16.57 +24.62