Me datë 17.01.2021, në bashkëpunim me Komunën e Deçanit u organizua gara promovuese ‘Kupa e Gjeravicës 2021’ në disiplinen e sllallomit të madh(GS).

Edhe pse situata me pandeminë Covid-19 sfidoi organizimin e garës, gjithëçka shkoi sipas planit dhe gara u përfundua me sukses.

 

Më poshtë mund të gjeni rezultatet nga kjo garë:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *