20160123 091725

Gara : Kampionati i Kosovës

Disiplina : Sllallom i Madh

Kategoria : Të gjitha Kategoritë

Më : 23/01/2016 dhe 24/01/2016 – Brod – Dragash

Udhëheqës : Milaim Kelmendi

Sekretar : Emin Dushullovci

Delegat teknik : Qerim Azizi

Shpresat Femra

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 3 Klara Sefaj Borea 1:07.25 1:07.25 0.00 50
2. 2 Lea Aliu Prishtina 1:16.75 1:16.75 +9.50 45
3. 5 Eni Heta Prishtina 1:18.95 1:18.95 +11.70 40
4. 6 Tara Bërbatovci Prishtina 1:47.72 1:47.72 +40.47 36
5. 1 Lea Bërbatovci Prishtina 1:52.21 1:52.21 +44.96 32
6. 4 Alea Vrella Alpi 2:02.57 2:02.57 +55.32 28

Shpresat Meshkuj

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 9 Ajdar Aruni Arxhena 1:20.92 1:20.92 0.00 50
2. 10 Lum Spahiu Prishtina 1:21.08 1:21.08 +0.16 45
3. 11 Eliot Sefaj Borea 1:39.54 1:39.54 +18.62 40
4. 8 Diar Sadiku Prishtina 1:52.36 1:52.36 +31.44 36

Yllkat 1

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 19 Lirika Deva Prishtina 57.80 58.14 1:55.94 0 50
2. 13 Enxhi Sefaj Borea 59.25 59.45 1:59.70 +2.76 45
3. 17 Elena Hoxha Prishtina 1:16.50 1:14.84 2:31.34 +35.40 40
4. 14 Rejda Dresha Peja 1:19.19 1:19.94 2:39.13 +43.19 36
5. 12 Ema Sadiku Prishtina 1:20.19 1:22.03 2:42.22 +46.28 32
6. 91 Eda Sylejmani Alpi 1:33.43 1:51.27 3:24.70 +1:28.76 28
7. 18 Tiara Mustafa Prishtina 1:43.14 1:41.77 3:24.91 +1:28.97 25

Fatosat 1

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 21 Klos Vokshi Prishtina 59.24 1:00.16 1:59.40 0.00 50
2. 23 Bardh Kryeziu Prishtina 1:06.06 1:07.85 2:13.91 +14.51 45
3. 20 Andi Pupovci Alpi 1:08.14 1:08.52 2:16.66 +17.26 40
4. 103 Leon Bunjaku Gjakova 1:09.09 1:11.11 2:20.20 +20.80 36
5. 22 Eri Vrella Alpi 1:11.93 1:10.92 2:22.85 +23.45 32

Yllkat 2

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 33 Era Deva Prishtina 58.91 59.57 1:58.48 0.00 50
2. 38 Arba Pupovci Alpi 1:00.20 1:02.07 2:02.27 +3.79 45
3. 32 Kiana Kryeziu Prishtina 1:00.58 1:03.86 2:04.44 +5.96 40
4. 28 Bejza Dresha Peja 1:02.15 1:03.08 2:05.23 +6.75 36
5. 30 Sara Bokshi Gjakova 1:04.62 1:03.87 2:08.49 +10.01 32
6. 35 Jona Zogaj Peja 1:07.14 1:07.12 2:14.26 +15.78 28
7. 34 Rea Bojku Alpi 1:16.06 1:12.87 2:28.93 +30.45 25
- 40 Luljeta Tërshnjaku Arxhena 1:17.81 Disq. Disq. Disq. Disq.
- 34 Etna Nura Prishtina Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.

Fatosat 2

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 51 Vigan Buza Prishtina 57.19 58.67 1:55.86 0.00 50
2. 94 Dren Spahiu Prishtina 1:00.96 1:01.81 2:02.77 +6.91 45
3. 49 Jon Aliu Prishtina 1:05.71 1:06.24 2:11.95 +16.09 40
4. 93 Jon Lluka Rusolia 1:07.85 1:06.73 2:14.58 +18.72 36
5. 52 Art Bojku Alpi 1:09.66 1:08.14 2:17.80 +21.94 32
6. 50 Olti Vrella Alpi 1:09.79 1:08.46 2:18.25 +22.39 28
7. 43 Art Selimaj Alpi 1:13.51 1:13.44 2:26.95 +31.09 25
8. 45 Gentrit Kelmendi Alpi 1:29.44 1:33.88 3:03.32 +1:07.46 22
- 44 Barnet Grajqevci Nici 2:55.79 Disq. Disq. Disq. Disq.
- 42 Ibrahim Baloci Arxhena 1:44.77 Disq. Disq. Disq. Disq.

Pioneret e Reja

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 54 Klea Vrella Alpi 1:01.33 1:00.23 2:01.56 0.00 50
2. 55 Klea Rudi Gjakova 1:05.21 1:04.39 2:09.60 +8.04 45
3. 57 Era Shala Prishtina 1:08.97 1:05.24 2:14.21 +12.65 40
4. 53 Boena Shala Prishtina 1:14.08 1:12.36 2:26.44 +24.88 36

Pionerët e Rinj

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 59 Dhurim Zhuri Prishtina 54.34 55.28 1:49.62 0.00 50
2. 66 Gentian Kelmendi Alpi 1:03.55 1:01.68 2:05.23 +15.61 45
3. 67 Yll Spahiu Prishtina 1:03.97 1:04.47 2:08.44 +18.82 40
4. 62 Yll Bojku Alpi 1:08.13 1:09.69 2:17.82 +29.20 36
5. 68 Klodian Kelmendi Nici 1:19.13 1:18.71 2:37.84 +48.22 32
- 92 Ledion Agusholli Alpi 1:21.51 Disq. Disq. Disq. Disq.
- 60 Semin Popac Arxhena 1:27.98 Disq. Disq. Disq. Disq.
- 64 Agon Tërshnjaku Arxhena 1:45.87 Disq. Disq. Disq. Disq.
- 56 Besian Tërshnjaku Arxhena 1:11.12 Disq. Disq. Disq. Disq.
- 58 Aid Osmani Arxhena 1:12.64 Disq. Disq. Disq. Disq.
- 62 Drin Kokaj Prishtina 55.49 Disq. Disq. Disq. Disq.

Pioneret e Vjetra

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 75 Lyra Hoxha Prishtina 56.59 57.99 1:54.58 0.00 50
2. 78 Elba Kokaj Prishtina 1:00.34 58.96 1:59.30 +4.72 45
3. 73 Krenare Lika Rusolia 1:05.14 1:04.93 2:10.07 +15.49 40
4. 72 Diellza Kastrati Alpi 1:09.18 1:09.27 2:18.45 +23.87 36
5. 71 Mrika Nikqi Rusolia 1:11.76 1:10.68 2:22.44 +27.86 32
6. 76 Negrita Kastrati Alpi 1:12.05 1:11.69 2:23.74 +29.16 28
- 76 Vesa Zajmi Alpi 1:17.25 Disq. Disq. Disq. Disq.

Pionerët e Vjetër

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 85 Arbi Pupovci Alpi 52.04 52.47 1:44.51 0.00 50
2. 82 Vernor Gjurkaj Peja 56.83 55.44 1:52.27 +7.76 45
3. 89 Endrit Zekaj Rusolia 1:01.25 1:03.22 2:04.47 +19.96 40
4. 81 Samedin Ilazi Arxhena 1:12.02 1:09.93 2:21.95 +37.44 36
5. 95 Altin Bokshi Gjakova 1:14.03 1:10.83 2:24.86 +40.35 32
- 86 Arjanit Piraj Arxhena 1:05.60 Disq. Disq. Disq. Disq.
- 87 Arlind Hulaj Arxhena 1:17.07 Disq. Disq. Disq. Disq.
- 90 Bledar Xhema Arxhena 2:30.49 Disq. Disq. Disq. Disq.

Junioret e Reja

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 3 Rona Kokaj Prishtina 1:02.64 1:01.87 2:04.51 0.00 50
2. 4 Adea Haxhidauti Gjakova 1:07.92 1:05.84 2:13.76 +9.25 45
3. 2 Amela Bokshi Gjakova 1:16.89 1:14.21 2:31.10 +26.59 40
4. 1 Nita Zajmi Alpi 1:21.80 1:18.47 2:40.27 +35.76 36

Juniorët e Rinj

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 12 Eron Kapuqi Alpi 1:01.62 1:01.17 2:02.79 0.00 50
2. 7 Albion Qorraj Alpi 1:12.09 1:11.02 2:23.11 +20.32 45
3. 14 Gentonis Kelmendi Alpi 1:15.80 1:07.68 2:23.48 +20.69 40
4. 13 Alemi Nuredini Arxhena 1:19.22 1:14.48 2:33.70 +30.91 36
5. 6 Ylli Kelmendi Alpi 1:19.86 1:15.46 2:35.32 +32.53 32
6. 8 Salahudin Fejziu Arxhena 1:17.90 1:44.52 3:02.42 +59.63 28

Junioret e Vjetra

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 16 Adea Kollqaku Rusolia 1:01.89 59.87 2:01.76 0.00 50
2. 17 Rita Idrizi Trepça 1:04.86 1:05.55 2:10.41 +8.65 45

Juniorët e Vjetër

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 23 Eron Burri Alpi 57.76 1:01.28 1:59.04 0.00 50
2. 21 Gentrit Bajrami Prishtina 1:01.10 59.91 2:01.01 +1.97 45
3. 30 Ardi Haxhidauti Gjakova 1:02.50 1:00.90 2:03.40 +4.36 40
4. 30 Benet Kastrati Alpi 1:07.23 1:01.03 2:08.26 +9.22 36
5. 18 Amar Mazllami Nici 1:25.01 1:24.47 2:49.48 +50.44 32

Senioret

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 33 Venesa Gjurkaj Peja 1:04.53 1:35.27 2:39.80 0 50
2. 32 Anita Bajrami Prishtina 1:24.68 1:25.75 2:50.43 +10.63 45
3. 34 Elza Xharavina Pashtriku 1:12.31 1:53 3:05.73 +25.93 40
- 35 Erida Kurshumli Alpi Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.

Seniorët

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 44 Egzon Xharavina Pashtriku 59.31 58.82 1:58.13 0.00 50
2. 50 Dardan Pupovci Alpi 1:00.49 1:01.43 2:01.92 +3.79 45
3. 43 Eordejt Pupovci Alpi 1:03.63 1:02.02 2:05.65 +7.52 40
4. 53 Mujë Dreshaj Alpi 1:06.01 1:01.10 2:07.11 +8.98 36
5. 51 Alban Maliqi Arxhena 1:16.46 1:17.24 2:33.70 +35.57 32
6. 49 Bajram Selimi Arxhena 1:23.11 1:23.69 2:46.80 +48.67 28