Rezultatet:  Kampionati i Kosovës

Disiplina : Sllallom
Më : 04/03/2017 – Brod – Dragash
Udhëheqës : Milaim Kelmendi
Delegat teknik : Naser Dedija

Shpresat Femra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 4 Lea Aliu Prishtina Shpresat F 40.25 37.95 1:18.20 0.00
2 2 Alea Vrella Alpi Shpresat F 1:10.63 57.77 2:08.40 +50.20
3 9 Klea Vokshi Prishtina Shpresat F 1:08.29 1:21.94 2:30.23 +1:12.03

Shpresat Meshkuj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 14 Lekë Nikqi Rusolia Shpresat M 43.26 43.06 1:26.32 0.00
2 15 Diar Sadiku Prishtina Shpresat M 45.29 45.58 1:30.87 +4.55
3 12 Ajdar Haruni Arxhena Shpresat M 48.64 44.81 1:33.45 +7.13
4 16 Eno Kajtazi Prishtina Shpresat M 47.72 46.44 1:34.16 +7.84
5 69 Ajan Dresha Peja Shpresat M 54.05 51.14 1:45.19 +18.87
6 20 Lion Sadiku Alpi Shpresat M 52.98 52.84 1:45.82 +19.50
7 19 Ben Cana Prishtina Shpresat M 1:01.69 58.40 2:00.09 +33.77

Yllkat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 66 Klara Sefaj Borea Yllkat 1 36.53 36.35 1:12.88 0.00
2 26 Eni Heta Prishtina Yllkat 1 42.44 41.56 1:24.00 +11.12
3 21 Ema Sadiku Prishtina Yllkat 1 46.46 46.47 1:32.93 +20.05
4 22 Estea Arifi Alpi Yllkat 1 48.43 47.96 1:36.39 +23.51
5 25 Odeta Kastrati Alpi Yllkat 1 55.65 51.35 1:47.00 +34.12
DISK 70 Rejda Dresha Peja Yllkat 1 DISK DISK DISK DISK

Fatosat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 28 Andi Pupovci Alpi Fatosat 1 37.20 37.07 1:14.27 0.00
2 29 Lum Spahiu Prishtina Fatosat 1 41.85 41.67 1:23.52 +9.25

Yllkat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 32 Lirika Deva Prishtina Yllkat 2 32.65 32.24 1:04.89 0.00
2 68 Enxhi Sefaj Borea Yllkat 2 34.04 33.77 1:07.81 +2.92
3 30 Elena Hoxha Prishtina Yllkat 2 39.11 38.41 1:17.52 +12.63
4 74 Jona Zogaj Peja Yllkat 2 38.67 39.44 1:18.11 +13.22

Fatosat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 40 Vigan Buza Prishtina Fatosat 2 32.32 32.42 1:04.74 0.00
2 35 Klos Vokshi Prishtina Fatosat 2 35.93 35.16 1:11.09 +6.35
3 33 Art Bojku Alpi Fatosat 2 36.29 36.31 1:12.60 +7.86
4 36 Jon Aliu Prishtina Fatosat 2 37.69 36.02 1:13.71 +8.97
5 37 Eri Vrella Alpi Fatosat 2 37.63 36.29 1:13.92 +9.18
6 71 Lion Bunjaku Gjakova Fatosat 2 39.02 38.63 1:17.65 +12.91

Pioneret e Reja

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 46 Era Deva Prishtina Pioneret e Reja 1:06.44 1:05.76 2:12.20 0.00
2 49 Arba Pupovci Alpi Pioneret e Reja 1:06.86 1:07.00 2:13.86 +1.66
3 47 Kiana Kryeziu Prishtina Pioneret e Reja 1:17.11 1:11.69 2:28.80 +16.60
4 43 Sara Bokshi Gjakova Pioneret e Reja 1:15.50 1:14.44 2:29.94 +17.74
5 75 Bejza Dresha Peja Pioneret e Reja 1:16.58 1:15.67 2:32.25 +20.05
6 44 Rea Bojku Alpi Pioneret e Reja 1:21.48 1:21.48 2:42.96 +30.76

Pionerët e Rinj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 52 Dren Spahiu Prishtina Pionerët e Rinj 1:10.91 1:13.48 2:24.39 0.00
2 53 Yll Bojku Alpi Pionerët e Rinj 1:11.75 1:13.66 2:25.41 +1.02
3 51 Yll Spahiu Prishtina Pionerët e Rinj 1:25.37 1:12.69 2:38.06 +13.67
4 54 Olti Vrella Alpi Pionerët e Rinj 1:21.67 1:18.09 2:39.76 +15.37
5 56 Art Selimaj Alpi Pionerët e Rinj 1:21.71 1:26.68 2:48.39 +24.00
DISK 55 Yll Zogu Nici Pionerët e Rinj DISK DISK DISK DISK

Pioneret e Vjetra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 57 Klea Vrella Alpi Pioneret e Vjetra 1:05.07 1:07.07 2:12.14 0.00
2 60 Elba Kokaj Prishtina Pioneret e Vjetra 1:10.38 1:06.86 2:17.24 +5.10
3 59 Klea Rudi Gjakova Pioneret e Vjetra 1:12.81 1:14.45 2:27.26 +15.12
4 62 Diellza Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 1:23.31 1:22.84 2:46.15 +34.01
5 58 Negrita Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 1:23.29 1:23.03 2:46.32 +34.18

Pionerët e Vjetër

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
DISK 64 Gentian Kelmendi Alpi Pionerët e Vjetër DISK DISK DISK DISK

Rezultatet :  Kampionati i Kosovës
Disiplina : Sllallom i Madh
Më : 05/03/2017 – Brod – Dragash
Udhëheqës : Milaim Kelmendi
Delegat teknik : Naser Dedija

Shpresat Femra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 4 Lea Aliu Prishtina Shpresat F 1:02.56 1:02.56 0.00
2 8 Alea Vrella Alpi Shpresat F 1:45.63 1:45.63 +43.07
3 2 Klea Vokshi Prishtina Shpresat F 1:46.31 1:46.31 +43.75

Shpresat Meshkuj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 22 Ajan Dresha Peja Shpresat M 1:13.09 1:13.09 0.00
2 12 Eno Kajtazi Prishtina Shpresat M 1:13.41 1:13.41 +0.32
3 21 Lekë Nikqi Rusolia Shpresat M 1:13.65 1:13.65 +0.56
4 9 Ajdar Haruni Arxhena Shpresat M 1:14.15 1:14.15 +1.06
5 19 Lion Sadiku Alpi Shpresat M 1:24.47 1:24.47 +11.38
6 11 Diar Sadiku Prishtina Shpresat M 1:27.04 1:27.04 +13.95
7 16 Ben Cana Prishtina Shpresat M 1:29.65 1:29.65 +16.56

Yllkat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 32 Klara Sefaj Borea Yllkat 1 56.92 58.45 1:55.37 0.00
2 28 Rejda Dresha Peja Yllkat 1 1:07.72 1:06.54 2:14.26 +18.89
3 30 Eni Heta Prishtina Yllkat 1 1:09.18 1:05.40 2:14.58 +19.21
4 25 Ema Sadiku Prishtina Yllkat 1 1:23.87 1:14.31 2:38.18 +42.81
5 29 Estea Arifi Alpi Yllkat 1 1:24.01 1:17.05 2:41.06 +45.69
DISK 26 Odeta Kastrati Alpi Yllkat 1 1:19.77 DISK DISK DISK

Fatosat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 34 Andi Pupovci Alpi Fatosat 1 1:00.53 58.89 1:59.42 0.00
2 33 Lum Spahiu Prishtina Fatosat 1 1:04.76 1:00.76 2:05.52 +6.10

Yllkat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 36 Lirika Deva Prishtina Yllkat 2 52.38 52.02 1:44.40 0.00
2 38 Enxhi Sefaj Borea Yllkat 2 52.24 52.25 1:44.49 +0.09
3 35 Elena Hoxha Prishtina Yllkat 2 58.64 1:00.03 1:58.67 +14.27
4 37 Jona Zogaj Peja Yllkat 2 1:02.64 1:01.64 2:04.28 +19.88

Fatosat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 49 Vigan Buza Prishtina Fatosat 2 50.46 50.99 1:41.45 0.00
2 46 Klos Vokshi Prishtina Fatosat 2 53.49 52.74 1:46.23 +4.78
3 42 Eri Vrella Alpi Fatosat 2 57.85 56.88 1:54.73 +13.28
4 39 Art Bojku Alpi Fatosat 2 1:00.44 58.39 1:58.83 +17.38
5 44 Bardh Kryeziu Prishtina Fatosat 2 1:01.46 1:01.36 2:02.82 +21.37
6 47 Lion Bunjaku Gjakova Fatosat 2 1:01.03 1:01.83 2:02.86 +21.41
7 40 Jon Aliu Prishtina Fatosat 2 1:01.13 1:53.50 2:54.63 +1:13.18

Pioneret e Reja

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 57 Era Deva Prishtina Pioneret e Reja 53.63 54.76 1:48.39 0.00
2 55 Kiana Kryeziu Prishtina Pioneret e Reja 56.04 54.31 1:50.35 +1.96
3 52 Sara Bokshi Gjakova Pioneret e Reja 55.96 55.99 1:51.95 +3.56
4 53 Arba Pupovci Alpi Pioneret e Reja 57.40 56.52 1:53.92 +5.53
5 54 Bejza Dresha Peja Pioneret e Reja 58.40 58.90 1:57.30 +8.91
6 51 Rea Bojku Alpi Pioneret e Reja 1:07.19 1:05.92 2:13.11 +24.72

Pionerët e Rinj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 62 Yll Bojku Alpi Pionerët e Rinj 54.59 54.63 1:49.22 0.00
2 58 Dren Spahiu Prishtina Pionerët e Rinj 55.37 53.94 1:49.31 +0.09
3 59 Yll Spahiu Prishtina Pionerët e Rinj 56.81 55.41 1:52.22 +3.00
4 65 Olti Vrella Alpi Pionerët e Rinj 1:03.26 1:01.62 2:04.88 +15.66
5 60 Yll Zogu Nici Pionerët e Rinj 1:08.31 1:04.94 2:13.25 +24.03
6 64 Art Selimaj Alpi Pionerët e Rinj 1:11.24 1:09.28 2:20.52 +31.30

Pioneret e Vjetra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 69 Klea Vrella Alpi Pioneret e Vjetra 57.00 55.98 1:52.98 0.00
2 70 Klea Rudi Gjakova Pioneret e Vjetra 58.62 57.20 1:55.82 +2.84
3 68 Elba Kokaj Prishtina Pioneret e Vjetra 1:01.98 56.32 1:58.30 +5.32
4 71 Diellza Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 1:01.56 59.53 2:01.09 +8.11
5 66 Negrita Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 1:06.82 1:07.52 2:14.34 +21.36

Pionerët e Vjetër

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 72 Dhurim Zhuri Prishtina Pionerët e Vjetër 48.39 49.52 1:37.91 0.00
2 74 Gentian Kelmendi Alpi Pionerët e Vjetër 53.90 55.10 1:49.00 +11.09