A9E0F1F5 1098 4A9D BFC1 BFFBF27E3AF8

Me datë 07.03.2021 u zhvilluan garat ndërkombëtare FIS CHI “DARDANIA CUP” në disiplinen e Sllallomit të madh (GS) dhe asaj të Sllallomit (SL), në Qendrën Skitare “Arxhena” në Brod të Dragashit.

Në këto gara morrën pjesë 45 garues nga 6 shtete të ballkanit dhe evropës!

Rezultatet zyrtare mund të i gjeni më poshtë:

GS:

1.

2.

3.

4.

 

SL:

1. 

2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *