Me datë 07.03.2020 në qendrën e skijimit “Arxhena” në Brod, Dragash, u zhvillua gara “Kampionati i Kosovës” për të rinjë në disiplinën SL për kategoritë U14 dhe U16, kurse në disiplinën GS për kategoritë U8-U10-U12.

Më poshtë mund të gjeni rezultatet zyrtare nga kjo garë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *