Me datë 08.03.2020, u zhvillua gara “Kampionati i Kosovës” për të rinjë  në qendrën e skijimit “Arxhena” në Brod, Dragash për kategoritë U8-U10-U12 në disiplinën  Sllallom i madh (GS) ndërsa kategoria  U14 dhe U16 në Sllallom (SL).

 

Më poshtë mund të gjeni rezultatet zyrtare nga kjo garë:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *