Rezultatet :  Kupa “Dëshmorët e Kombit”

Disiplina : Sllallom

Më : 17/01/2016 – Boge – Rugovë

Udhëheqës : Milaim Kelmendi

Sekretar : Emin Dushullovci

Delegat teknik : Bujar Turjaka

Shpresat Femra

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 4 Klara Sefaj Borea 45.75 0 45.75 0 50
2. 1 Eni Heta Prishtina 59.83 0 59.83 +14.08 45
3. 2 Natyra Gashi Alpi 1:23.12 0 1:23.12 +37.37 40
4. 3 Lisa Nura Prishtina Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.
5. 6 Alea Vrella Alpi Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.

Shpresat Meshkuj

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 9 Eliot Sefaj Borea 1:09.70 0 1:09.70 0 50
2. 8 Lum Spahiu Prishtina 1:22.10 0 1:22.10 +12.40 45
3. 10 Diar Sadiku Prishtina 2:41.02 0 2:41.02 +1:31.32 40

Yllkat 1

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 12 Lirika Deva Prishtina 40.95 0 40.95 0 50
2. 11 Enxhi Sefaj Borea 44.33 0 44.33 +3.38 45
3. 13 Rejda Dresha Peja 59.21 0 59.21 +18.26 40
4. 14 Ema Sadiku Prishtina 1:11.40 0 1:11.40 +30.45 36
5. 16 Tiara Mustafa Prishtina 1:18.91 0 1:18.91 +37.96 32

Fatosat 1

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 20 Klos Vokshi Prishtina 43.15 0 43.15 0 50
2. 19 Andi Pupovci Alpi 43.92 0 43.92 +0.77 45
3. 21 Eri Vrella Alpi 47.97 0 47.97 +4.82 40
4. 18 Lion Bunjaku Gjakova 51.89 0 51.89 +8.74 36
5. 2 Blend Pajaziti Peja 1:02.48 0 1:02.48 +19.33 32

Yllkat 2

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 30 Arba Pupovci Alpi 40.74 0 40.74 0 50
2. 28 Era Deva Prishtina 42.93 0 42.93 +2.19 45
3. 26 Sara Bokshi Gjakova 43.73 0 43.73 +2.99 40
4. 35 Jona Zogaj Peja 46.96 0 46.96 +6.22 36
5. 23 Zgjona Gashi Alpi Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.
6. 24 Etna Nura Prishtina Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.
7. 34 Bejza Dresha Peja Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.
8. 40 Rea Bojku Alpi Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.

Fatosat 2

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 45 Vigan Buza Prishtina 40.16 0 40.16 0 50
2. 44 Olti Vrella Alpi 46.23 0 46.23 +6.07 45
3. 43 Art Selimaj Alpi 51.37 0 51.37 +11.21 40
4. 51 Art Bojku Alpi 52.36 0 52.36 +12.20 36
5. 49 Gentrit Kelmendi Alpi 1:13.85 0 1:13.85 +33.69 32
6. 42 Dren Spahiu Prishtina 2:52.21 0 2:52.21 +2:12.05 28
7. 50 Jon Lluka Rusolia Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.

Pioneret e Reja

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 55 Klea Vrella Alpi 43.37 0 43.37 0 50
2. 5 Elona Demaj Rugova 46.92 0 46.92 +3.55 45
3. 53 Klea Rudi Gjakova 47.84 0 47.84 +4.47 40
4. 54 Blerta Mekaj Alpi 52.23 0 52.23 +8.86 36
5. 56 Boena Shala Prishtina 54.44 0 54.44 +11.07 32
6. 52 Era Shala Prishtina Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.

Pionerët e Rinj

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 60 Arb Rudi Prishtina 38.02 0 38.02 0 50
2. 58 Drin Kokaj Prishtina 42.26 0 42.26 +4.24 45
3. 59 Gentian Kelmendi Alpi 43.97 0 43.97 +5.95 40
4. 62 Klit Gjaravina Pashtriku 45.51 0 45.51 +7.49 36
5. 61 Yll Spahiu Prishtina 1:06.80 0 1:06.80 +28.78 32
6. 57 Dhurim Zhuri Prishtina Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.
7. 64 Klodian Kelmendi NIC-i Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.

Pioneret e Vjetra

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 72 Elba Kokaj Prishtina 46.30 0 46.30 0 50
2. 71 Krenare Lika Rusolia 46.33 0 46.33 +0.03 45
3. 65 Mrika Nikqi Rusolia 47.99 0 47.99 +1.69 40
4. 73 Vesa Zajmi Alpi 57.53 0 57.53 +11.23 36
5. 67 Diellza Kastrati Alpi 1:01.40 0 1:01.40 +15.10 32
6. 70 Nigrita Kastrati Alpi 1:01.70 0 1:01.70 +15.40 28
7. 66 Nita Zajmi Alpi Disq. Disq. Disq. Disq. Disq.

Pionerët e Vjetër

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 81 Arbi Pupovci Alpi 31.66 0 31.66 0 50
2. 76 Andi Bardhi Pashtriku 39.26 0 39.26 +7.60 45
3. 96 Vernor Gjurkaj Peja 40.29 0 40.29 +8.63 40
4. 80 Liri Kelmendi Alpi 40.62 0 40.62 +8.96 36
5. 78 Endrit Zeka Rusolia 45.89 0 45.89 +13.23 32
6. 74 Yll Bojku Alpi 51.88 0 51.88 +20.22 28
7. 75 Altin Bokshi Gjakova 56.11 0 56.11 +24.45 25
8. 17 Yll Dreshaj Rugova 1:02.69 0 1:02.69 +31.03 22
9. 46 Jon Rexhbogaj Rugova 1:21.09 0 1:21.09 +49.43 19

Junioret e Reja

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 82 Adea Haxhidauti Gjakova 43.90 0 43.90 0 50
2. 83 Rona Kokaj Prishtina 49 0 49 +5.10 45

Juniorët e Rinj

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 90 Eron Kapuqi Alpi 34.53 0 34.53 0 50
2. 87 Albion Qorraj Alpi 44.22 0 44.22 +9.69 45
3. 89 Yll Kelmendi Alpi 54.22 0 54.22 +19.69 40

Junioret e Vjetra

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 91 Adea Kollqaku Rusolia 42.74 0 42.74 0 50

Juniorët e Vjetër

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 95 Eron Burri Alpi 32.47 0 32.47 0 50
2. 94 Berat Mekaj Alpi 39.67 0 39.67 +7.20 45
3. 101 Gentrit Bajrami Prishtina 40.61 0 40.61 +8.14 40
4. 93 Ard Haxhidauti Gjakova 42.69 0 42.69 +10.22 36

Senioret

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 92 Venesa Gjurkaj Peja 39.83 0 39.83 0 50
2. 103 Elza Xharavina Pashtriku 47.80 0 47.80 +7.97 45
3. 102 Rita Kurshumlia Alpi 53.76 0 53.76 +13.93 40
4. 107 Ermira Simitxhiu NIC-i 1:00.82 0 1:00.82 +20.99 36
5. 106 Anita Bajrami Prishtina 1:22.95 0 1:22.95 +43.12 32

Seniorët

Pozita Nr. Emri dhe Mbiemri Klubi Lëshimi i 1 Lëshimi i 2 Koha Totale Dallimi Kohor Pikët
1. 113 Dardan Pupovci Alpi 32.41 0 32.41 0 50
2. 112 Eurdejt Pupovci Alpi 34.44 0 34.44 +2.03 45
3. 109 Mujë Dreshaj Alpi 38.10 0 38.10 +5.69 40
4. 115 Vigan Binxhiu Pashtriku 39.66 0 39.66 +7.25 36
5. 111 Egzon Xharavina Pashtriku 41.84 0 41.84 +9.43 32