Pas një bashkë-organizimi të sukseshëm të Federatës Skitare të Kosovës dhe Komunës së Deçanit u mbajt gara me qëllim promovues “Kupa e Gjeravicës 2018”. Më poshtë mund të gjeni rezultatet nga kjo garë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *