FSK Kosova Logo

Përfaqësuesja e Kosovës për grupmoshat e reja do të marr pjesë në garat e radhës në kuadër të FIS-it në Bursa Uludag të Turqisë me datat 08-09.03.2016 në diciplinat Sllallom dhe Sllallom i Madh.

Pjesmarrësit do të jenë :

  • Elba Kokaj
  • Klea Vrella
  • Arbi Pupovci
  • Vernor Gjurkaj
  • Andi Bardhi
  • Arb Rudi
  • Dhurim Zhuri
  • Drin Kokaj

Ju dëshirojmë suksese në këto gara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *