DCIM100MEDIADJI_0001.JPG
DCIM100MEDIADJI_0001.JPG DCIM100MEDIADJI_0021.JPG DCIM100MEDIADJI_0004.JPG DCIM100MEDIADJI_0009.JPG DCIM100MEDIADJI_0020.JPG DCIM100MEDIADJI_0019.JPG

Kampionati i Kosovës

Këtë vikend me datë 04  Mars dhe 05 Mars 2017 në Brod të Dragashit u mbajt Kampionati i Kosovës për "Kategoritë e Reja" në disiplinën e Sllallomit dhe Sllallomit të Madh. Ky Kampionat u përcjell me një mot të përshtatshëm…

Read More