Be 05 11 2018 2
Be 05 11 2018 2 Be 05 11 2018 Be 05 11 2018 3

Mbledhja e Bordit Ekzekutiv te FSK-se

Me datë 05.11.2018 duke filluar nga ora 18:30 është mbajtur mbledhja e radhës e Bordit Ekzekutiv të FSK-së ku është diskutuar lidhur me gjendjen financiare të FSK-së, zhvillimet, raportin financiar, planet afatgjata dhe ato afatëshkurtër. -U morr vendim që Kuvendi i rregulltë…

Read More

Njoftim

Federata Skitare e Kosovës njofton qytetarët e Republikës së Kosovës, mediat, klubet e skijimit dhe të gjithë sportdashësit e skijimit se eventi/organizimi i ashtuquajtur "SnowJam" i cili po mbahet këtë fundjavë me datat 10 dhe 11 Mars 2018 në Brezovicë nuk është nën ombrellën…

Read More