Këtë fundjavë më datë 12.02.2016 ditë e premte do të mbahet Kupa e Rugovës kurse të shtunën me datë 13.02.2016 do të mbahet Kupa e Alpeve Shqipëtare. Këto dy kupa janë për të gjitha kategoritë në diciplinën e Sllallom-it dhe do të zhvillohen në Boge të Rugovës.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *