Prill 2016

Pjesëmarrja në garën Pinocchio Sugli Sci

Sot janë nisur të përzgjedhurit e përfaqësueses së Kosovës për …

Read more

Mars 2016

Rezultatet nga “Kupa e Kristaltë e Natës”

Rezultatet nga “Kupa e Kristaltë e Natës” e zhvilluar më…

Read more

Kupa e Kristaltë e Natës

Me datën 26.03.2016 në Brod të Dragashit …

Read more

Përfundon turneu “Anadolu Cup”

Sapo ka përfunduar gara e fundit në diciplinën …

Read more

Rezultatet nga gara e sotme në Sllallom në “Anadolu Cup” - Erzurum

Sot kemi arritur të radhitemi në vendin e …

Read more

Vijnë rezultatet e para nga gara në Erzurum

Sot duke filluar nga orët e herëshme të mëngjesit kanë …

Read more

Përfaqësuesja e Kosovës është nisur për në Turqi

Përfaqësuesja e Kosovës për kategoritë e …

Read more

Rezultatet nga "Kupa Arxhena"

Rezultatet nga   Kupa “Arxhena” – Sllallom i Madh…

Read more

Albin Tahiri dhe Faton Shurdhaj do të marrin pjesë në “Pokal Mesta Ajdovscina”

Albin Tahiri dhe Faton Shurdhaj, pjestarë të përfaqësueses së Kosovës…

Read more

Anulohet Kupa "Uludag"

Njoftim

Read more

Kupa "Arxhena"

Federata Skitare e Kosovës me datë 05.03.2016 në Brod …

Read more

Mbledhja e bordit të FSK-së

Sot më datën 01.03.2016 nga ora 17:30 në ambientet …

Read more

Shkurt 2016

Albin Tahiri do të e përfaqësojë Kosovën në Slloveni

Albin Tahiri do të e përfaqësoj Kosovën në garën ….

Read more

Përfaqësuesja e Kosovës për të rinj do të marr pjesë në Bursa – Uludag

Përfaqësuesja e Kosovës për grupmoshat e reja …

Read more

Arritën paisjet e përfaqësueses së Kosovës

Kanë arritur paisjet e përfaqësueses së Kosovës …

Read more

Albin Tahiri përfaqëson Kosovën në Golte të Sllovenisë

Albin Tahiri ka përfaqësuar denjësisht Kosovën …

Read more

Njoftim

Këtë fundjavë më datë 12.02.2016 …

Read more

Kampionati i Kosovës

Rezultatet nga Kampionati i Kosovës – Sllallom për të gjitha kategoritë

Read more

Faton Shurdhaj merr pjesë në garën e FIS-it në Maribor

Faton Shurdhaj ka marrë pjesë në garën ndërkombëtare …

Read more

Njoftim

Federata Skitare e  Kosovës  me datë 05.02.2016 …

Read more

Janar 2016

Njoftim

Ju njoftojmë se për shkak të mungesës…

Read more

Njoftim

Ju njoftojmë se me datën 6 dhe 7 Shkurt

Read more

Kampionati i Kosovës

Rezultatet nga Kampionati i Kosovës – Sllallom i Madh për të gjitha kategoritë

Read more

Njoftim

Federata Skitare e  Kosovës  me datë 23 dhe 24 …

Read more

Kupa "Dëshmorët e Kombit"

Rezultatet nga Kupa “Dëshmorët e Kombit”

Read more

Njoftim

Federata Skitare e  Kosovës  me datë 17 .01.2016…

Read more

Njoftim për opinion

Federata Skitare e Kosovës njofton se në …

Read more

Njoftim

Ju njoftojmë se për shkak të mungesës së borës në…

Read more

Faton Shurdhaj merr pjesë në garat ndërkombëtare të FIS-it

Faton Shurdhaj ka marrë pjesë në garat ndërkombëtare …

Read more

Dhjetor 2015

Ceremonia e shpalljes e më të mirëve të vitit 2015

Sot në ambientin e hotelit ‘Sirius’ u mbajt ceremonia e shpalljes …

Read more

Mbledhja e Bordit të Federatës Skitare të Kosovës

Me datë 26.12.2015 duke filluar nga ora 09:00 u mbajt mbledhja …

Read more

Zhvillimi i qendrave të skijimit në Kosovë

Sot është bërë testimi i dritave për skijim gjatë natës …

Read more

Përfundoi gara e parë për kategoritë e vjetra në Turqi - Palandoken Cup

Reprezentacioni i skijimit të Kosovës përfundoi sot garën …

Read more

FSK përcolli përfaqësuesen e Kosovës për garat në Turqi

Sot më datë 17.12.2015 Federata Skitare e Kosovës përcolli përfaqësuesen e Kosovës …

Read more

Njoftim

Ju njoftojmë se me datën 17.12.2015 Reprezentacioni i Kosovës…

Read more

U mbajt Kuvendi i punës

Sot më daten 12/12/2015 duke filluar nga ora 10:00 në shtëpinë e sporteve në Prishtinë u mbajt kuvendi i punës i udhëhequr…

Read more

Kuvendi i rregullt i punës

Më datën 12.12.2015 duke filluar nga ora 10:00 në shtëpinë e sporteve në Prishtinë do të mbahet kuvendi i rregullt i punës .

Read more

Nëntor 2015

Zgjidhet ushtruesi i detyrës së Kryetarit të Federatës Skitare të Kosovës

Zyra e Federatës së Skitarisë së Kosovës, bën të ditur se zgjodhi ushtruesin e detyrës së kryetarit të Federatës së Skitarisë së Kosovës. “Ju njoftojmë se Federata Skitare e Kosovës në mbledhjen e Bordit të mbajtur me datë 24.11.2015, me shumicë votash, zgjodhi si ushtrues detyre të kryetarit të Federatës Skitare të Kosovës, z. Milaim Kelmendi”, thuhet nga Federata. Duhet theksuar se Hajrush Demaj ka qenë me vite kryetar i federatës, por papritur ndërroi jetë me 31 tetor të këtij viti.

Read more