Screenshot 20170731 202139

Besnik Sokoli i është rikthyer skijimit me qëllimin që t’a përmbush ëndrrën e tij për pjesmarrje në një Olimpiadë Dimërore!

Kjo ka rënë në sytë e gazetës prestigjioze të New York-ut Wall Street Journal të cilët kanë krijuar një reportazh për jetën dhe ëndrrën e Besnik-ut. Në këtë reportazh mund të mësoni më shumë rreth skijimit si pjesë e jetës së Besnikut dhe përgaditjeve që ai është duke i bërë për Olimpiadën Dimërore 2018 që do të mbahet në Pyong Chang.

Për ta parë këtë reportazh klikoni linkun e mëposhtëm:

Reportazhi i Wall Street Journal për Besnik Sokolin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *