Perfaqesuesja
Perfaqesuesja Adea Kollqaku Albin Tahiri Arbi Pupovci Fiona Rusta

Përfaqësuesja e Kosovës për kategoritë e vjetra është duke qëndruar në Hintertux të Austrisë ku është duke zhvilluar përgaditjet sezonale para pjesëmarrjes në gara ndërkombëtare dhe asaj në Kampionatin Botëror “Are 2019”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *