Kjo është një video e shkurtër e përgaditur nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar rreth Lojërave Olimpike Dimërore PyeongChang 2018 ku mund të mësoni më shumë rreth përgaditjeve, vendit ku do të mbahen si dhe atmosferën e këtyre lojërave.

Për ta parë videon e plotë klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *