Kalendari i Garave për Vitin 2015/2016

NR. VENDI LLOJI I GARËS KATEGORIA DISIPLINA DATA STATUSI
1 BREZOVICË-BOGE-BROD-BAJGORË Dalja masive në borë Klubet skitare, Student, Nxënësa dhe të interesuar tjerë Demostrimi i Sllallomit Special 04 - Janar - 2016
2 Boge Kupa e Rugovës Të Gjitha Kategoritë Sllallom 9 - Janar - 2016 ANULUAR
3 Boge Kupa e Alpeve Shqipëtare Të Gjitha Kategoritë Sllallom 10 - Janar - 2016 ANULUAR
4 Boge Kupa e Dëshmorëve të Kombit Të gjitha Kategoritë Sllallom i Madh 17 - Janar - 2016 REZULTATET
5 Brod Kampionati i Kosovës Kategoritë e Reja 23 - Kategoritë e Vjetra 24 Sllallom i Madh 23-24 - Janar - 2016 REZULTATET
6 Brod Kampionati i Kosovës Të gjitha Kategoritë Sllallom 05 Shkurt 2016 REZULTATET
7 Boge Kupa e Rugovës - Kupa e Alpeve Shqipëtare Të gjitha Kategoritë Sllallom 12.02 Kupa e Rugovës - 13.02 Kupa e Alpeve Shqipëtare REZULTATET Kupa e Rugovës Kupa e Alpeve Shqipëtare ANULUAR
8 Brezovicë Kupa Ndërkombëtare e Brezovicës Kategoritë e Vjetra Sllallom dhe Sllallom i Madh 20-21 Shkurt - 2016 ANULUAR
9 Shala e Bajgorës Kupa e Shalës së Bajgorës Të Gjitha Kategoritë Sllallom 28 - Shkurt - 2016 ANULUAR
10 Brod Kupa e Prishtinës Të Gjitha Kategoritë Sllallom 6 - Mars - 2016 ANULUAR
11 Brod Kupa e Arxhenës Të Gjitha Kategoritë Sllallom 7 - Mars - 2016 REZULTATET
12 Brod Kupa e Kristaltë e Natës Të Gjitha Kategoritë Sllallom 26 - Mars - 2016 REZULTATET
13 Boge Sllallom Paralel Kategoritë e Vjetra Sllallom Paralel 13 - Mars - 2016
14 Zaplluzh - Dragash Kupa e Sharrit Të Gjitha Kategoritë Sllallom 21 - Mars - 2016
15 Gjeravica ose Belegu Kupa e Gjeravicës Të Gjitha Kategoritë Sllallom 3 - Prill - 2016

Kalendari i Garave Ndërkombëtare 2015/2016

NR. VENDI LLOJI I GARËS KATEGORIA DISIPLINA DATA
1 Norvegji Olimpiada Dimërore Evropiane Kategoria e Juniorëve të Rinjë-Reja Disiplinat Alpine 12-21 - Shkurt - 2016
2 Norvegji - Slloveni - France - Turqi - Itali Pjesëmarrja në Garat Ndërkombëtare të FIS-it Reprezentacioni i Kosovës për Kategoritë e Juniorëve të Rinjë-Reja Sllallom - Sllallom i Madh Nëntor-Dhjetor - 2015
3 Norvegji - Slloveni - France - Turqi - Itali Pjesëmarrja në Garat Ndërkombëtare të FIS-it Reprezentacioni i Kosovës për Kategoritë e Juniorëve të Rinjë-Reja Sllallom - Sllallom i Madh Janar-Shkurt-Mars-Prill - 2016
4 Maqedoni Gara Ndërkombëtare Kategoritë e Reja Disiplinat Alpine 27 - Shkurt - 2016
5 Mal të Zi - Zhablak Gara Ndërkombëtare Kategoritë e Vjetra Disiplinat Alpine 23 - Mars - 2016

Trajnimet për vitin 2015/2016

NR. VENDI LLOJI I TRAJNIMIT PËRFITUESI LIGJËRUESI DATA
1 Boge - Brezovicë - Brod Seminar Ndërkombëtar Mësuesit - Trainerët - Referët Ligjërata dhe Praktikë nga Ndërkombëtarë dhe Vendorë 22-25 - Dhjetor - 2015
2 Boge - Brezovicë - Brod Seminar Vendorë Mësuesit - Trainerët - Referët Ligjërata dhe Praktikë nga Vendorët 9-10 - Prill - 2016
3 Boge - Brezovicë - Brod Kampi Kategoria e Kombinuar Përgaditje Speciale 25 - Dhjetor - 2015 deri 5 - Janar - 2016
4 Meksikë (Kankun) Kongresi i FIS-it Qershor - 2016

Kalendari i Garave në Ski mbi Barë 2015/2016

NR. VENDI LLOJI I GARËS KATEGORIA DISIPLINA DATA
1 Boge - Bajgorë Kampionati i Kosovës Të Gjitha Kategoritë Sllallom - Sllallom i Madh 1-15 - Shtator - 2016
2 Turqi - Sllovaki - Çeki - Iran Gara Ndërkombëtare Kategoritë e Vjetra Sllallom - Sllallom i Madh Maj-Qershor - 2016
3 France - Itali Kupat Botërore dhe Evropiane Kategoritë e Reja dhe të Vjetra Sllallom - Sllallom i Madh - Super G Qershor-Korrik-Gusht-Shtator - 2016