12346424 1640086019575191 2705371838973189723 N
12346424 1640086019575191 2705371838973189723 N
Perfaqesuesja Per Turqi
DSC 4461
Dorina Mema S Suksesshme Ne Gara Te FIS
Foto Nr 7 Taulant Pupoci Reprezentues I Kosoves Ne Gara Te FISiit
IMG 4870
Dardan Pupovci Reo[prezentues I Kosoves Ne Turqi 2011
IMG 3842
IMG 3987
12346424 1640086019575191 2705371838973189723 N Perfaqesuesja Per Turqi DSC 4461 Dorina Mema S Suksesshme Ne Gara Te FIS Foto Nr 7 Taulant Pupoci Reprezentues I Kosoves Ne Gara Te FISiit IMG 4870 Dardan Pupovci Reo[prezentues I Kosoves Ne Turqi 2011 IMG 3842 IMG 3987

NGJARJET MË TË FUNDIT

Rezultatet nga “Kupa e Kristaltë e Natës”

Përfundon turneu “Anadolu Cup”

Rezultatet nga gara e sotme në Sllallom në “Anadolu Cup” - Erzurum

Vijnë rezultatet e para nga gara në Erzurum

Përfaqësuesja e Kosovës është nisur për në Turqi

Albin Tahiri dhe Faton Shurdhaj do të marrin pjesë në “Pokal Mesta Ajdovscina”

Anulohet Kupa "Uludag"

Albin Tahiri do të e përfaqësojë Kosovën në Slloveni

Përfaqësuesja e Kosovës për të rinj do të marr pjesë në Bursa – Uludag

Arritën paisjet e përfaqësueses së Kosovës

Albin Tahiri përfaqëson Kosovën në Golte të Sllovenisë

Faton Shurdhaj merr pjesë në garën e FIS-it në Maribor