Rezultatet :  Kupa “Dëshmorët e Kombit”
Disiplina : Sllallom
Më : 14-15/01/2017 – Brod – Dragash
Udhëheqës : Bujar Turjaka
Delegat teknik : Qerim Azizi

Shpresat Femra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 1 Lea Aliu Prishtina Shpresat F 51.21 51.21 0.00
2 2 Alea Vrella Alpi Shpresat F 1.45.63 1.45.63 +54.42

Shpresat Meshkuj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 3 Lekë Nikqi Rusolia Shpresat M 1.00.33 1.00.33 0.00
2 87 Ajdar Aruni Arxhena Shpresat M 1.01.98 1.01.98 +1.65
3 10 Eno Kajtazi Prishtina Shpresat M 1.05.71 1.05.71 +5.38
4 5 Diar Sadiku Prishtina Shpresat M 1.07.78 1.07.78 +7.45
5 8 Ajan Dresha Peja Shpresat M 1.08.04 1.08.04 +7.71
6 12 Jon Frangu Alpi Shpresat M 1.17.70 1.17.70 +17.37
7 9 Ben Cana Prishtina Shpresat M 1.20.50 1.20.50 +20.17
8 11 Shpëtim Bojku Alpi Shpresat M 1.29.54 1.29.54 +29.21

Yllkat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 25 Klara Sefaj Borea Yllkat 1 49.88 49.88 0.00
2 16 Eni Heta Prishtina Yllkat 1 53.84 53.84 +3.96
3 22 Ema Sadiku Prishtina Yllkat 1 58.67 58.67 +8.79
4 19 Tiara Mustafa Prishtina Yllkat 1 59.77 59.77 +9.89
5 17 Lisa Nura Prishtina Yllkat 1 1.02.76 1.02.76 +12.88
6 13 Estea Arifi Alpi Yllkat 1 1.12.92 1.12.92 +23.04
DISQ 20 Odeta Kastrati Alpi Yllkat 1 DISQ DISQ DISQ
DISQ 21 Rejda Dresha Peja Yllkat 1 DISQ DISQ DISQ

Fatosat 1

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 26 Andi Pupovci Alpi Fatosat 1 54.79 54.79 0.00

Yllkat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 30 Lirika Deva Prishtina Yllkat 2 45.25 45.25 0.00
2 29 Enxhi Sefaj Borea Yllkat 2 45.32 45.32 +0.07
3 28 Jona Zogaj Peja Yllkat 2 50.40 50.40 +5.15

Fatosat 2

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 34 Vigan Buza Prishtina Fatosat 2 43.03 43.03 0.00
2 33 Jon Aliu Prishtina Fatosat 2 45.62 45.62 +2.59
3 36 Klos Vokshi Prishtina Fatosat 2 47.23 47.23 +4.20
4 35 Eri Vrella Alpi Fatosat 2 48.51 48.51 +5.48
5 31 Bardh Kryeziu Prishtina Fatosat 2 53.84 53.84 +10.81

Pioneret e Reja

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 40 Arba Pupovci Alpi Pioneret e Reja 1.23.95 1.23.95 0.00
2 38 Kiana Kryeziu Prishtina Pioneret e Reja 1.28.84 1.28.84 +4.89
3 43 Bejza Dresha Peja Pioneret e Reja 1.30.03 1.30.03 +6.08
4 42 Era Deva Prishtina Pioneret e Reja 1.31.24 1.31.24 +7.29
5 39 Etna Nura Prishtina Pioneret e Reja 1.35.27 1.35.27 +11.32
6 45 Era Shala Prishtina Pioneret e Reja 2.11.70 2.11.70 +47.75
DISQ 44 Rea Bojku Alpi Pioneret e Reja DISQ DISQ DISQ

Pionerët e Rinj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 47 Drin Kokaj Prishtina Pionerët e Rinj 1.14.46 1.14.46 0.00
2 50 Art Selimaj Alpi Pionerët e Rinj 1.37.06 1.37.06 +22.60
DISQ 49 Olti Vrella Alpi Pionerët e Rinj DISQ DISQ DISQ

Pioneret e Vjetra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 54 Elba Kokaj Prishtina Pioneret e Vjetra 1.27.51 1.27.51 0.00
2 57 Klea Vrella Alpi Pioneret e Vjetra 1.29.60 1.29.60 +2.09
3 60 Djellza Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 1.35.94 1.35.94 +8.43
4 58 Negrita Kastrati Alpi Pioneret e Vjetra 1.36.15 1.36.15 +8.64
5 56 Mrika Nikqi Rusolia Pioneret e Vjetra 1.36.89 1.36.89 +9.38
DISQ 55 Blerta Mekaj Alpi Pioneret e Vjetra DISQ DISQ DISQ
DISQ 59 Klea Rudi Gjakova Pioneret e Vjetra DISQ DISQ DISQ

Pionerët e Vjetër

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Koha Totale Dallimi Kohor
1 86 Andi Bardhi Pashtriku Pionerët e Vjetër 1.18.93 1.18.93 0.00
2 62 Arb Rudi Prishtina Pionerët e Vjetër 1.22.18 1.22.18 +3.25

Junioret e Reja

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 64 Krenare Lika Rusolia Junioret e Reja 1.26.01 1.29.07 2.55.08 0.00

Juniorët e Rinj

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 65 Arbi Pupovci Alpi Juniorët e Rinj 58.77 59.44 1.58.21 0.00
2 66 Vernor Gjurkaj Peja Juniorët e Rinj 1.04.02 1.17.56 2.21.58 +23.37
3 67 Endrit Zeka Rusolia Juniorët e Rinj 1.29.47 1.11.87 2.41.34 +43.13

Junioret e Vjetra

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 68 Adea Kollqaku Rusolia Junioret e Vjetra 1.09.90 1.09.03 2.18.93 0.00

Juniorët e Vjetër

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 70 Eron Burri Alpi Juniorët e Vjetër 1.00.85 1.00.21 2.01.06 0.00
2 71 Euron Kapuqi Alpi Juniorët e Vjetër 1.03.19 1.01.88 2.05.07 +4.01
DISQ 72 Benet Kastrati Alpi Juniorët e Vjetër DISQ DISQ DISQ DISQ

Senioret

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 74 Venesa Gjurkaj Peja Senioret 1.06.17 1.06.83 2.13.00 0.00
2 78 Rita Idrizi Trepça Senioret 1.13.61 1.14.79 2.28.40 +15.40

Seniorët

Pozita Numri Emri dhe Mbiemri Klubi Grupmosha Lësh. 1 Lësh. 2 Koha Totale Dallimi Kohor
1 83 Dardan Pupovci Alpi Seniorët 1.01.33 1.01.86 2.03.19 0.00
2 81 Eordejt Pupovci Alpi Seniorët 1.02.34 1.03.25 2.05.59 +2.40
3 80 Mujë Dresha Alpi Seniorët 1.07.61 1.09.29 2.16.90 +13.71
4 82 Egzon Xharavina Pashtriku Seniorët 1.09.44 1.10.58 2.20.02 +16.83