Federata Skitare e Kosovës shpreh paknaqësinë dhe ndjen keqardhje për mosmiratimin e Ligjit për “Tatimin e të Ardhurave në Korporata” nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, amandament i cili do të funksionalizonte në plotësi “Ligjin për Sponsorizime”.

-Me këtë akt pëson vetëm rinia dhe sportet në Republikën e Kosovës e në veçanti edhe sporti i Skijimit duke pasur parasysh rrethanat e zhvillimit të sportit tonë në Republikën e Kosovës. Kësisoj FSK kërkon dhe apelon ndaj të gjithë deputetëve, pa dallim, që të e miratojnë amandamentin në fjalë në kuvendin e radhës dhe të menjanohet ky lapsuz i mundshëm i cili do i kolapson sportet në Republikën e Kosovës!

This Post Has 2 Comments

 1. Claudia Clement

  Hi, We are wondering if you would be interested in our service, where we can provide you with a dofollow link from Amazon (DA 96) back to fs-kos.com?

  The price is just $87 per link, via Paypal.

  To explain what DA is and the benefit for your website, along with a sample of an existing link, please read here: https://pastelink.net/1nm60

  If you’d be interested in learning more, reply to this email but please make sure you include the word INTERESTED in the subject line field.

  Kind Regards,
  Claudia

 2. Coreydlig

  Very good material. Regards! https://canadiantoprxstore.com/# modafinil online pharmacy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *