Dardania CUP XVK114
Dardania CUP XVK114 Dardania CUP XVK118 Dardania CUP XVK119 Dardania CUP XVK120 Dardania CUP XVK132

Sot me datë 07.03.2020 në qendrën e skijimit “Arxhena” – Brod, u zhvillua gara e parë ndërkombëtare në kuadër të kalendarit zyrtar të FIS-it , FIS CHI Cup “DARDANIA CUP” në disiplinën e Sllallomit (SL).

-Kjo garë është historike për Federatën Skitare të Kosovës dhe Republikën e Kosovës, pasi është gara e parë e nivelit të tillë e organizuar ndonjëherë. Kjo garë shënon fillimin e rrugëtimit të organizimeve të tilla në vitet në vijim.

 

Rezultatet zyrtare nga kjo garë mund të i gjeni këtu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *